Zoals u misschien
al op de pagina van de Prikkeltuin van 2021 had gelezen heeft er
in 2021 een grote verandering plaatsgevonden in onze Prikkeltuin
Daardoor hebben we
heel veel werk verzet en kunnen we hier nu mee doorgaan
in 2022!
Wij beheren onze
Prikkeltuin samen met Toon, de eigenaar van restaurant Cuisine
D'Amis
Wij streven ernaar
om naast de groenten, fruit en eetbare bloemen ook bloemen en
zaden op azijn te zetten en te drogen voor verschillende van
onze theeën en kruiden! Maar ook voor het maken van de siropen,
zuuropen en zeezouten.
De volgende foto's
is een inpressie van de
tuin in het voorjaar maart, april en mei!
Veel gewassen
staan nu in de grond, zoals de Lavendel en aardbeien, die
nu al veel vruchten geven.
Ook de eerste
radijs kunnen we oogsten!
De korenbloemen
stonden ook dit jaar al vroeg in bloei, namelijk april daarna bewaren we
een gedeelte van de zaden weer tot het volgend jaar!
De bramen staan
dit jaar in de volle bloesem!
|