Onze Prikkeltuin 2022!

 

Voorjaar.

  

 

Zoals u misschien al op de pagina van de Prikkeltuin van 2021 had gelezen heeft er in 2021 een grote verandering plaatsgevonden in onze Prikkeltuin

Daardoor hebben we heel veel werk verzet en kunnen we hier nu mee doorgaan in 2022!

Wij beheren onze Prikkeltuin samen met Toon, de eigenaar van restaurant Cuisine D'Amis

Wij streven ernaar om naast de groenten, fruit en eetbare bloemen ook bloemen en zaden op azijn te zetten en te drogen voor verschillende van onze theeën en kruiden! Maar ook voor het maken van de siropen, zuuropen en zeezouten.

De volgende foto's is een inpressie van de tuin in het voorjaar maart, april en mei!

 

 

Veel gewassen staan nu in de grond, zoals de Lavendel en aardbeien, die nu al veel vruchten geven.

Ook de eerste radijs kunnen we oogsten!

   

 

De korenbloemen stonden ook dit jaar al vroeg in bloei, namelijk april  daarna bewaren we een gedeelte van de zaden weer tot het volgend jaar!

De bramen staan dit jaar in de volle bloesem!

 

 

Ook de 'Wilde postelein' groeit op verschillende plaatsen in de tuin en staat in mei al helemaal in bloei!

 

Producten op bovenstaande foto zijn gemaakt voor eigen gebruik, niet voor de verkoop!

 

 

   

 

 

Algemene voorwaarden en Privacy

© Kruidenprikkels - sinds 2016, alle rechten voorbehouden.

 

 

Terug naar boven