Kruidenprikkels            &          Kees de Slager

 

Een fijne samenwerking tussen een ambachtelijke slager en herborist/culinair adviseur. Met de jarenlange ervaring

van vleesbereidingen is Kees de Slager een prominente naam op het eiland. Kruidenprikkels heeft met 25 jaar

ervaring in de professionele keuken en als herborist, een mooie toegevoegde waarde aan het ontwikkelen van

mooie producten zoals de gedroogde worsten met kruiden en andere mooie seizoens producten.

 

       Klik op de foto voor meer informatie over Kees de Slager

 

 

                                       

                                                                                            

                                                                          14,95 p/Kg.                                          12,95 p/Kg.                                        17,95 p/Kg.

 

   

               Kruidenprikkels werkt met een beperkte voorraad zodat onze producten vers blijven, dus soms is het (nog) niet op voorraad!

 

Kamille azijn  5,95

 

 

Bijzonder lekker in combinatie met gevogelte zoals kip en fazant.

In salades als onderdeel van een dressing of vinaigrette.

In een limonade met bijvoorbeeld citroensiroop, bruisend water en munt. 

Of in botersauzen, vissaus, mayonaise of sabayon.

 

***

 

Vlierbloesem azijn  5,95

 

 

Kan worden toegepast als dressing of vinaigrette in salades, als mooie zure smaak in een siroop of limonade.

Ook in verschillende sauzen komt de vlierbloesemazijn tot zijn recht. Wordt ook gebruikt bij patisserie.

 

 

Rimpelrooszout  4,95

Met gevogelte of witvis, in combinatie met witte chocolade een lekkernij. Als smaakmaker in salades, sauzen of gerechten.

 

Dennennaaldenzout  4,95

 

Vooral lekker bij vlees en vis van de grill of bbq. Als smaakmaker in salades, sauzen of gerechten.

 

Vlierbloesemzout  4,95

Bij lamsvlees of wild, in combinatie met pure chocolade. Als smaakmaker in salades, sauzen of gerechten.

 

 

 

Copyright Kruidenprikkels- sinds 2016, alle rechten voorbehouden

 

 
Terug naar boven